Paviljoen De Vlegge

Beachclub

Buitengewoon genieten doe je pas echt in onze Beachclub. Zeker in de zomermaanden is dit het kloppend hart van ons prachtige paviljoen. Aan de grote recreatieplas van het plaatselijke Landal GreenPark met dezelfde naam, kun je bij ons inderdaad een buitengewoon strand ontdekken. Je bent er altijd welkom voor een lekker hapje of een drankje, een hartige borrel of koffie met gebak. Je wordt verder nog verwend met comfortabele ligbedjes, snacks, ijs en onze enige echte smoothies. Kom je graag zelf een feestje bouwen aan het Vlegge strand? Topidee. Je kunt onze beachclub namelijk ook afhuren voor privé events.

Onze Beachclub
Verscholen in de hooilanden van het pittoreske Sibculo is Beachclub De Vlegge een van de trekpleisters van de gemeente Hardenberg. Bekend voor zijn rust, pure natuur en waterpret, heeft deze regio alles in huis om je even helemaal uit de dagelijkse stress te sleuren. Hier kom je nog echt tot jezelf en is de tijd er helemaal voor jou, je gezin, familie, vrienden… In een relaxte, huiselijke sfeer staan onze medewerkers altijd voor je klaar met een snack, een verfrissing of een à la carte maaltijd. Onze chefs kun je zelfs bewonderen terwijl ze je maaltijd bereiden in de open keuken — een spektakel op zich.

Bootcamp 
In een recreatieve waterplas wil je natuurlijk zwemmen en waterpret beleven. Bij De Vlegge ligt de zwemsport ons dan ook na aan het hart en doen we er ook verder alles aan om je conditie op peil te houden, zelfs tijdens de vakantiedagen. Ben jij zo’n sporter die altijd waakt over zijn fitheid, of die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen? Dan kun je je altijd inschrijven voor een van onze beachclub bootcamps. In groep en onder professionele begeleiding kun je zo alle hoekjes van de mooie waterkant op een sportieve manier verkennen. Een bootcamp duurt ongeveer een uur en omvat telkens een gevarieerd programma van fitness en andere lichaamsoefeningen.

Snackbar, strand smooties en ijs
Maar ook als je liever gewoon op het strand in een van onze comfortabele ligbedjes blijft liggen, is ons paviljoen jouw plaats. Wij omkaderen je ontspanning op welke manier je het ook maar wilt. Een snelle hap in de snackbar, een verfrissend ijsje of een van onze populaire, zelfbereide smoothies: je hebt je keuze maar te maken.

Jouw bezoek aan Beachclub De Vlegge
Kom dus snel eens langs Valkenlaan 1a en ontdek ons prachtpaviljoen op je eigen tempo, met familie, vrienden en/of collega’s. Schuif aan aan het mooiste strand van Nederland en bewonder de natuurpracht. Krijg je graag ook een plaatsje in ons restaurant? Dan is telefonisch reserveren wel zo handig. Wil je de beachclub graag afhuren voor je eigen strandfeestje? Laat het ons zeker weten. Bel 06 4010 3976 of mail naar info@www.paviljoendevlegge.nl voor een antwoord op al je Vlegge vragen. Wij wachten op jou. Om samen buitengewoon te genieten van al het moois dat ons strandpaviljoen te bieden heeft.

logo-header-wit

Valkenlaan 1-a

Dagelijks vanaf 10:00 uur geopend

2019 Paviljoen de Vlegge